• ქართული
  • English
  • Русский
მანანა ჩაგელიშვილი
მოწმობის № : ER000008
სტატუსი : ასოცირებული წევრი
პროფესია : ტექნოლოგი,

ავტობიოგრაფია

მანანა ჩაგელიშვილი

 

პურ-ფუნთუშეულისა და საკონდიტრო მრეწველობის ტექნოლოგი

 

Tel: +995 32 237 10 07  

Mail:  info.innosystems@gmail.com

განათლება:

1960-1970 წ.                         ქ. ქუთაისის 32-ე საშუალო სკოლა
1970-1975 წ.                           ქ. ქუთაისის პოლიტექნიკური  ინსტიტუტი, სპეციალობა –  პურის  ცხობის,  მაკარონის  და საკონდიტრო  ნაწარმის  ტექნოლოგი

სამუშაო  გამოცდილება

1975-1978                                 რუსეთი ქ . ორსკი  –    საკონდიტრო   ფაბრიკა – ტექნოლოგი,       წარმოების  უფროსი. 
1978-1981 ქ. ქუთაისის საკონდიტრო  ფაბრიკა-ტექნოლოგი.
1981-2005 საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო:

 საკონდიტრო მრეწველობის სამმართველო- ტექნოლოგი,          მთავარი ტექნოლოგი.    

2005-2012 საკონდიტრო   ფაბრიკა  ,,ტკბილი      ქვეყანა.,,- მთავარი    ტექნოლოგი.

 

 

2012   საკონდიტრო           ,,თბილკონდიტერი ,,                        

 -მთავარი   ტექნოლოგი.

 

 

2012-2016 კაფე –საკონდიტრო      ,,ლეგატო,,      მთავარი ტექნოლოგი.

 

2016 -2017                                         საკონდიტრო ,,სანდომი ,,         მთავარი  ტექნოლოგი

2017 წ     –  ვიდეო და სატელეფონო კონსულტაციები  ახალი  საკონდიტრო    საწარმოებისათვის:  ბიზნეს გეგმების შედგენა,   ცალკეული მანქანა- დანადგარების,  ავტომატური ნაკადური  ხაზების  და   მათზე  გამოსაშვები ასორტიმენტის     შერჩევა      და     ტექნოლოგიების  შემუშავება. საწარმოს  შიდა სტანდარტის  დამუშავება    და სხვა ტექნოლოგიური საკითხები .  

2017წ- 2018 წ.  შპს ,,ჯი კომპანი,,პურ-ფუნთუშეულის და საკონდიტრო  მრეწველობის    მთავარი  ტექნოლოგი.

2012წ-დღემდე  შპს ,,ინოსისტემსი.- ,,პურ-ფუნთუშეულის  და საკონდიტრო მრეწველობის  ტექნოლოგი.

ტრეინინგები  და მასტერ  კლასები:

ტრეინინგები:          

1980წ. –   ქ.       თბილისის  პოლიტექნიკური    ინსტიტუტი:    

1.პურის  ცხობისა    და   საკონდირტრო     ნაწარმის   ტექნოლოგია.                            

2. წარმოების   ეკონომიკა.                                                                                                              

3.ხარისხის    მართვა.                                                                                                                                                                    

1998წ.  გაეროს  სურსათისა და სოფლის მეურნეობის   ორგანიზაცია :               

  ,,სასოფლო- სამეურნეო  და კვების მრეწველობის  საწარმოთა  კრედიტებისა  და ფინანსების  პოლიტიკა.,,

მასტერ კლასები:  2007წ-2010წ-2012წ-2014წ-2015წ-2016წ-2017წ-2018 წ — უკრაინის,  რუსეთის,  იტალიის, კანადის, ავსტრიის  ქვეყნების  მასტერ  კონდიტერებთან,     რომლებიც მოწვეულნი                 იყვნენ       საქართველოში  საკონდიტრო საწარმოებისა და საკონდიტრო ნედლეულის              შემომტანი  ფირმების მიერ.

2007წ—2018წ  ჯილდოები :                                              

  1. მედალი-,,პროფესიული დამსახურებისათვის,,–ნაციონალური ბიზნეს-რეიტინგების   საორგანიზაციო კომიტეტის  გადაწაყვეტილებით, საწარმოთა რანჟირების საფუძველზე.,,

  1. სიგელი -,, ყველაზე დამსახურებული  და პროფესიონალი  თანამშრომელი, -,,საკოდიტრო  ლეგატო,,.
  2. სერტიფიკატები –შესაბამისად  გავლილი  ტრეინინგებისა და მასტერ კლასების კურსებისა.    

                                            

შემოთავაზებული პოსტები

shares