პურ-ფუნთუშეულისა და საკონდიტრო მრეწველობის ტექნოლოგი
Tel: +995 32 237 10 07
Mail: info.innosystems@gmail.com
განათლება:
1960-1970 წ. ქ. ქუთაისის 32-ე საშუალო სკოლა
1970-1975 წ. ქ. ქუთაისის პოლიტექნიკური ინსტიტუტი, სპეციალობა – პურის ცხობის, მაკარონის და საკონდიტრო ნაწარმის ტექნოლოგი
სამუშაო გამოცდილება
1975-1978 რუსეთი, ქ . ორსკი – საკონდიტრო ფაბრიკა – ტექნოლოგი, წარმოების უფროსი.
1978-1981 ქ. ქუთაისის საკონდიტრო ფაბრიკა-ტექნოლოგი.
1981-2005 საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო:
საკონდიტრო მრეწველობის სამმართველო- ტექნოლოგი, მთავარი ტექნოლოგი.
2005-2012 საკონდიტრო ფაბრიკა ,,ტკბილი ქვეყანა.,,- მთავარი ტექნოლოგი.
2012 საკონდიტრო ,,თბილკონდიტერი ,, მთავარი ტექნოლოგი.
2012-2016 კაფე –საკონდიტრო ,,ლეგატო,, მთავარი ტექნოლოგი.
2016 -2017 საკონდიტრო ,,სანდომი ,, მთავარი ტექნოლოგი
2017 წ – ვიდეო და სატელეფონო კონსულტაციები ახალი საკონდიტრო საწარმოებისათვის: ბიზნეს გეგმების შედგენა, ცალკეული მანქანა- დანადგარების, ავტომატური ნაკადური ხაზების და მათზე გამოსაშვები ასორტიმენტის შერჩევა და ტექნოლოგიების შემუშავება. საწარმოს შიდა სტანდარტის დამუშავება და სხვა ტექნოლოგიური საკითხები .
2017წ- 2018 წ. შპს ,,ჯი კომპანი,,პურ-ფუნთუშეულის და საკონდიტრო მრეწველობის მთავარი ტექნოლოგი.
2012წ-დღემდე შპს ,,ინოსისტემსი.- ,,პურ-ფუნთუშეულის და საკონდიტრო მრეწველობის ტექნოლოგი.
ტრეინინგები და მასტერ კლასები:
ტრეინინგები:
1980წ. – ქ. თბილისის პოლიტექნიკური ინსტიტუტი:
1.პურის ცხობისა და საკონდირტრო ნაწარმის ტექნოლოგია.
2. წარმოების ეკონომიკა.
3.ხარისხის მართვა.
1998წ. გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაცია :
,,სასოფლო- სამეურნეო და კვების მრეწველობის საწარმოთა კრედიტებისა და ფინანსების პოლიტიკა.,,
მასტერ კლასები: 2007წ-2010წ-2012წ-2014წ-2015წ-2016წ-2017წ-2018 წ — უკრაინის, რუსეთის, იტალიის, კანადის, ავსტრიის ქვეყნების მასტერ კონდიტერებთან, რომლებიც მოწვეულნი იყვნენ საქართველოში საკონდიტრო საწარმოებისა და საკონდიტრო ნედლეულის შემომტანი ფირმების მიერ.
2007წ—2018წ ჯილდოები :
1. მედალი-,,პროფესიული დამსახურებისათვის,,–ნაციონალური ბიზნეს-რეიტინგების საორგანიზაციო კომიტეტის გადაწაყვეტილებით, საწარმოთა რანჟირების საფუძველზე.,,
- სიგელი -,, ყველაზე დამსახურებული და პროფესიონალი თანამშრომელი, -,,საკოდიტრო ლეგატო,,.
- სერტიფიკატები –შესაბამისად გავლილი ტრეინინგებისა და მასტერ კლასების კურსებისა.